29. mar. 2012

It's now safe to turn off your computer and read a book.


Jeg har hørt så meget godt om The Hunger games, så jeg har nu besluttet mig for at de skal læses. Jeg er typen der lever mig selv helt ind i bogen, hvis bogen altså fanger mig. Jeg håber på, at blive opslugt af verdenen i denne bog, som jeg blev da jeg læste Harry Potter. 

Nogle af jer, der har læst bogen, eller set filmen? 


-Kirstine

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg har læst de tre bøger i trilogien og set den første film. Jeg var blæst bagud af den første bog. Jeg var sikker på, at man på ingen måde kunne gøre noget i en film, der ville ødelægge filmen, når bogen nu var så fantastisk, som den var. Men jeg tog desværre fejl. Det er meget lang tid siden jeg har set en film jeg blev så skuffet over, og jeg tror aldrig jeg har set en værre filmatisering af en bog. Jeg vil naturligvis ikke afholde dig eller skræmme dig fra, at gå ind og se filmen eller læse bogen, men de har simpelthen udeladt for vigtige ting og passager fra bogen, til at jeg var tilfreds. Nogle af effekterne var desværre ikke på et niveau, man ville forvente i 2012, men til gengæld spillede skuespillerne fantastisk og var meget overbevisende. Desuden var omgivelserne som regel virkelig virkelig gode.
På den anden side kunne jeg ikke slippe bøgerne. Suzanne skrev vildt fantastisk, og selvom hverken 2 eller 3 blev lige så gode som 1 (hvilket sjældent sker. Har aldrig oplevet en forfatter der formår at gøre det lige så godt som 1. bog (det skulle måske lige være J.K. Rowling)) Det er én af de bedste fantasy-serier jeg nogensinde har læst.
Jeg kan næsten garantere at du vil blive fanget af universet, og Katniss' (Kattua i den danske udgave) historie.

Og god læselyst. Håber ikke der var alt for meget tekst, jeg er bare så frustreret over hvor meget filmen skuffede mig, i forhold til hvor fantastisk bøgerne :-)
Knus,
Pernille
http://by-pernille.blogspot.com/

Amanda og Kirstine sagde ...

Sådan er det desværre tit, at filmen ikke er lige så god som bogen.. Så jeg tror jeg læser bøgerne først! :)

joyobi070498 sagde ...

Jeg er igang med bogen, og har set filmen, ellers fed blog i har!:-D
Vil i ikke tjekke vores blog ud? Og måske blive fast læser?:-)
weird-life-bloggen.blogspot.com

Amanda og Kirstine sagde ...

Tusind tak!
Jeg (amanda) har også set filmen, men får mig nok ikke taget sammen til at læse bøgerne.
Vi kigger lige på din blog :)

Amanda og Kirstine sagde ...

Tusind tak!
Jeg (amanda) har også set filmen, men får mig nok ikke taget sammen til at læse bøgerne.
Vi kigger lige på din blog :)

Marie sagde ...

Jeg har læst 1'ern og 2'ern, og var inde og se filmatiseringen af dødsspillet i går. Jeg blev virkelig fængslet af universet og spillet. Specielt 2'ern fænger mig virkelig. Er rigtig glad for bøgerne, og er de bedste bøger jeg har læst til dato(;

BLOGLOVIN'